Ταυτότητα

 Η εταιρία ACTION GROUP Insurance & Financial Service ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 από κορυφαία στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Έχοντας συγκεντρώσει τη γνώση και την εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο, θέτει ως στόχο και πραγματοποιεί τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής εταιρίας, πωλήσεων ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Συνεργάζεται με επιλεγμένες ποιοτικά και οικονομικά εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς καθώς και με εταιρίες αμοιβαίων κεφαλαίων και τράπεζες. Οι εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της ACTION GROUP έχουν τη δυνατότητα με τα προϊόντα που υπάρχουν στο  portfolio της εταιρίας, να προσφέρουν στο πελάτη τη καλύτερη σχέση αξίας προς τη τιμή των προϊόντων

(value for money).

Οι πελάτες σήμερα είναι ενημερωμένοι ως προς τις ασφαλιστικές υπηρεσίες και επιθυμούν έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο που θα δίνει λύσεις, συμβουλές και ποιοτικές καλύψεις που ταιριάζουν στις πραγματικές τους ανάγκες, με το χαμηλότερο κόστος. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της ACTION GROUP είναι ο δικός τους άνθρωπος που μπορεί και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι έμπειροι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, έχουν στη διάθεση τους όλα τα προϊόντα της ασφαλιστικής αγοράς, με αποτέλεσμα να μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες, συνδυάζοντας ασφαλιστικές καλύψεις, από περισσότερες της μιας εταιρίας, προσφέροντας τη καλύτερη τιμή με τη μεγαλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση.

Για την ACTION GROUP σημασία έχει ο άνθρωπος, σημασία έχετε όλοι ΕΣΕΙΣ.

Γιατί μας γνωρίζετε. Η παρουσία μας, μετά από 25 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά της χώρας μας, με το απαράμιλλο ήθος, αξιοπιστία, αγωνιστικότητα που χαρακτηρίζει όλους εμάς, τους ανθρώπους της ACTION GROUP, είναι η καλύτερη διαπίστευση για την αληθινή, έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση σας.

Γιατί σας ακούμε. Ακούμε όλους εσάς, που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε τις αγωνίες σας, τους κόπους σας, τα όνειρα σας για ένα καλύτερο μέλλον. Ακούμε τους συνεργάτες μας, που μεταφέρουν όλα όσα αντιμετωπίζουν στην αγορά προσπαθώντας να κάνουμε ευκολότερη τη δουλειά τους για την άμεση δική σας εξυπηρέτηση.

Γιατί πιστεύουμε πως  ‘το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν’.  Έχοντας συνεχή εσωτερική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της ασφαλιστικής αγοράς, προλαβαίνουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις, πάντα για το συμφέρον των πελατών μας, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη τους.      

 

 

TOP